Agilitykurs i Stockholm, för dig och din hund

Aktivera din hund och dig själv genom att gå agilitykurs i Stockholm. Hunden älskar det och själv får du nyttig motion på kuppen, samtidigt som du har roligt.

Det kan finnas många anledningar till att man vill skaffa hund. Det ligger all sanning i uttrycket att hunden är människans bästa vän. Det vet inte minst den som alltid välkomnas med översvallande kärlek av sin hund, en hund som ger tröst när man som allra mest behöver den.

Förutom att vara en trogen följeslagare så kan hundar också göra mycket praktisk nytta. Det finns olika hundar som klarar allt ifrån att känna av att matte behöver insulin till att valla får eller att hitta saknade människor i rasmassor efter en jordbävning. Ja, vi har sannerligen hunden att tacka för mycket.

En agilitykurs stärker banden

Om du har hund mest för sällskaps skull så har det också fördelen att du tvingas att gå ut och röra på dig. Hunden behöver ju rastas flera gånger om dagen och det innebär nyttig motion för dig också. Vad gäller aktivering så kan du dessutom med fördel ta det ett steg längre. Du kan boka in dig och din hund på agilitykurs i Stockholm.

Att lära sig agility är ett roligt sätt att aktivera hunden, och dig själv. Hundarna älskar det – det går inte att ta miste på när man ser dem i aktion. Och du blir också tvungen att röra på dig, på ett roligt sätt. Det blir en win-win situation, som dessutom kommer att stärka bandet mellan dig och hunden.